Đăng nhập nhanh bằng facebook

Đăng nhập nhanh bằng facebook

Executive Chef

Emeralda Ninh Binh Resort & Spa

Nơi làm việc: Ninh Bình

Loại hình công việc: Toàn thời gian cố định

Mức lương: Thương lượng

  • Kinh nghiệm

    Không yêu cầu

  • Cấp bậc

    Nhân viên

  • Số lượng

    01

  • Trình độ học vấn

    Không yêu cầu

  • Mô tả công việc

    Job Summary:
     
    In charge of planning, organizing, coordinating, staffing, directing, controlling and evaluating all operations which are under his responsibility. The Executive Chef must develop long-range plans while resolving daily crises across the entire spectrum of the department and must thoroughly understand the basic principles or each component of the management system for Food and Beverage operation.
     
    Key Responsibilities:
     
    • To be directly responsible to the General Manager for the proper supervision and function of all kitchen employees, facilities, operations, sales, cots and department profit
    • To analyze food operations from the standpoint of operating costs, increasing sales, efficiency, merchandising principles, work simplification and sanitation, making specific corrections and recommendations necessary for optimum performance; maintain payroll control.
    • To develop and conduct training sessions, or workshop for kitchen personnel.
    • To follow up programs and policies to insure compliance with prescribed methods and standards.
    • To report directly to the General Manager for assignments and instructions, coordinating his function and activities with other department heads.
    • To provide functional assistance and direction to Food and Beverage operations and issue instruction as the need arises.
    • To supervise and coordinate all menu making, pricing, food presentation, sanitation, food promoting and employee scheduling.
    • To coordinate with purchasing agent to insure that all related purchases confirm to the Food and Beverage department specification and quality. Approve and sign all Food requisition forms.
    • To maintain an up-to-date standard recipe file showing a complete cost breakdown and preparation for all items on the menus, as well as specialty items which would be considered for future use.
    • To develop or approve job descriptions for all positions in the department in order to orientate new employees properly.
    • To make daily inspection of kitchen including all restaurants, storerooms employees cafeteria, and other areas under his control.
    • To develop new ideas in conjunction with department heads which will increase sales, reduce costs or increase the productivity of the kitchen operation
    • May be called upon at times to perform other related tasks not included in this description.

    Yêu cầu công việc

    • Minimum 5 years of working experience in the related field.
    • Impeccable knowledge of the professions.
    • Knowledge of HACCP guidelines
    • Alert and responsible, a hospitable service oriented.
    • Able to communicate effectively at all levels.
    • Able to work under pressure.
    • Certificate/Degree or Diploma on hospitality (vocational/ professional/management)
    • Good in both Vietnamese and English communication.
    • Intermediate computer skills.
    • Willing to work in Gia Vien, Ninh Binh.

    Thông tin liên hệ

    Người liên hệ: Ms.Tam (HRM)
    Địa chỉ công ty: Tap Ninh Hamlet, Gia Van Commune, Gia Vien District, Ninh Binh
    Ứng tuyển: Vui lòng bấm "NỘP ĐƠN" ở bên trên để ứng tuyển công việc này
    Hạn nộp hồ sơ: 31-10-2013 (Đã hết hạn)
    Ngôn ngữ: Tiếng Anh

    Kỹ năng việc làm

    Để nhận mã xem thông tin liên hệ của việc làm này, vui lòng soạn tin: VIECLAM  372789 Gửi 8588

    Và nhập mã xem liên hệ vào ô bên:

    Mã:

    » Đăng ký Ứng viên để được tìm việc làm nhanh và miễn phí trên MyWork.

    Thông báo mywork nếu tin đăng tuyển có nội dung xấu, sai sự thật
    • Tên công việc:
    • Link công việc:
    • Họ tên:
    • Email:
    • Số điện thoại:
    • Nội dung thông báo:
    •  
    Tuyển dụng tháng 9 - Hiệu quả gấp 2
    (Hạn nộp: 31-10-2013)
    Lượt xem: 1370
    Ngày duyệt: 16-02-2016
    Chia sẻ tới bạn bè
    Thông báo mywork nếu tin đăng tuyển có nội dung xấu, sai sự thật
    {error_message}
    • Tên công việc:
    • Link công việc:
    • Họ tên:
    • Email:
    • Số điện thoại:
    • Nội dung thông báo:
    •  
    Giới thiệu công ty

    Emeralda Ninh Binh Resort & Spa

    Tap Ninh Hamlet, Gia Van Commune, Gia Vien District, Ninh Binh

    Website: http://www.emeraldaresort.com/vietnamese

    Quy mô công ty: 200-500

    » Xem thêm
    Gửi tin nhắn liên hệ tới Nhà tuyển dụng
    • Họ tên:
    • Nội dung:
    •  
    Việc làm liên quan
  • Ảnh của Khách Sạn Hoa Lư
  • Nhân Viên Lễ Tân
    Khách Sạn Hoa Lư
    Địa điểm : Ninh Bình
    Lương : Thương lượng
  • Ảnh của Hoa Lu 2 Hotel
  • Nhân Viên Lễ Tân
    Hoa Lu 2 Hotel
    Địa điểm : Ninh Bình
    Lương : Thương lượng
  • Ảnh của Nhà Hàng Vũ Bảo Ninh Bình
  • Bếp Trưởng
    Nhà Hàng Vũ Bảo Ninh Bình
    Địa điểm : Ninh Bình
    Lương : Thương lượng
  • Ảnh của The Vancouver Hotel
  • Hotel Manager
    The Vancouver Hotel
    Địa điểm : Ninh Bình
    Lương : 5,000,000 - 7,000,000
  • Executive Chef
    Emeralda Ninh Binh Resort & Spa
    Ngày hết hạn: 31-10-2013
    (Đã hết hạn)
    4,138,053
    Ứng viên
    1,549,082
    Việc làm
    802,873
    Nhà tuyển dụng
    13,651,893
    Lượt ứng tuyển